Обадете се сега: +359 888 88 24 98

Консултации от Стеди Варна

На всеки от нас в един или друг момент му се налага да подложи на превод даден документ, текст или бланка, които са му нужни преведени на друг език по една или друга причина.

Обаадете се на +359 888 88 24 98

Обърнете се за помощ

За да избегнете грешките и дори възможността да попаднете под ударите на закона заради слабо познаване на даден език, терминологични грешки или липсващи печати и подписи на съответните инстанции, обърнете се за помощ към специалистите от екипа на Агенция за преводи Стеди– Варна, които винаги с готовност ще ви дадат професионална консултация по всеки казус, който ви интересува.

Документи за превод

Консултация за преводи

За нас няма значение дали вашите документи за превод се състоят от 10-15 думи или от 100 000 думи, ние винаги сме насреща, за да ви дадем квалифицирани консултации относно вида и графичното оформление на документите за превод, изискванията към тях и специфики по процедурата за изпълнение и подготовка на документите.

Благодарение на своя ползотворен над 20-годишен опит, нашият квалифициран и компетентен екип на всички нива, състоящ се от заклети преводачи, редактори и коректори, при всеки отделен случай може веднага да ви даде компетентни индивидуални консултации по всеки един въпрос, който ви интересува.

При нас може да се консултирате дали документите за превод са издържани според изискванията относно своята форма, съдържание, стилово ниво, терминологични съответствия, както и всички останали изисквания и норми на държавата, в която ще бъде използван съответния документ или текст.

Дългогодишна практика

В дългогодишната си практика нашият екип е натрупал сериозни познания в сферата на езиковите услуги и ги обогатява и разширява ежедневно в практиката си. Ако имате въпроси или срещате трудности при оформлението на документите си за превод, може спокойно да се доверите на високия професионализъм на сертифицираните ни специалисти на тяхните ерудиция, опит и качествена работа в областта на преводите и легализацията.

Преводи Стеди - Варна

В процеса на работа с клиента ние осъществяваме постоянна активна обратна връзка, оживена комуникация и постоянен контакт до пълното успешно завършване на ангажимента, към всеки от които подхождаме строго индивидуално, професионално и изключително отговорно.
Преди всичко, нужно е да знаете, че преди да предадете даден документ за превод и легализация, непременно трябва да сте сигурни, че той е снабден с всички задължителни печати и подписи от съответните издаващи институции.

Разположение на елементите

Освен това, нашите специалисти ще ви консултират още относно разположението на елементите в съответния документ, оформянето на текста на документите, изборът на най-удачните и правилни шрифтове, често срещаните граматически, стилистични и пунктуационни грешки, които са дефинирани и в съвременните български книжовно-езикови норми. Доверете се на професионалните съвети на квалифицирания ни и компетентен екип, на чиято конфиденциалност, коректност и опит може да разчитате изцяло.

Сроковете са важни

Преводни консултации Варна

Ние винаги спазваме поставените ни срокове, колкото и спешни, приоритетни и експресни да са вашите поръчки, като в същото време предлагаме високо качество на услугата, съчетано с едни от най-атрактивните цени за бранша в страната, изцяло съобразени с бюджета на клиента.