Обадете се сега: +359 888 88 24 98

Редактиране на преводи и текстове

Агенция преводи “Стеди” – Варна предлага висококачествени професионални услуги по редактиране на преводи и текстове на български и на над 30 чужди езици, както и втори прочит и оценка на готови преводи.

Обаадете се на +359 888 88 24 98

Над 15 години Редакритане

Екипът ни от редактори, коректори и преводачи има над 15 години опит в областта на качествената редакция на разнообразни текстове. Ние предлагаме на клиента и частично, и цялостно редактиране, според нуждите му и според спецификата на всяка отделна поръчка.

При частичното редактиране нашите сертифицирани редактори имат за цел да направят предоставената в превода информация максимално достъпна и разбираема, така че текстът да може да се чете безпроблемно и гладко.

Цялостно редактиране на текст

Преводачески екип на Стеди

При цялостното редактиране целта на екипа ни от професионалисти е да подготви краен продукт, който може да си съперничи с най-добрите и изпитани от времето образци в дадената област.

Редакторите ни имат богат опит и в двата вида редакция, така че можем спокойно да дадем пълни гаранции, че редактираният текст е с всички основни характеристики на един стойностен превод.

Ние предлагаме на клиента не само качествени и проверени в работата преводачи, но и опитни и
ерудирани редактори
, както и професионални коректори с богат опит, така че крайния вариант на текста да бъде детайлно проверен на няколко нива и да бъде напълно изчистен от всякакви граматически, правописни, пунктуационни, синтактични, стилистични, терминологични и технически грешки.

Най-високо ниво,

Нашите редактори в същото време са и преводачи от възможно най-високо ниво, така че когато вашите текстове преминат и през техните вещи ръце, може да бъдете уверени във високото качество на крайния продукт, чиято редакция сте ни поръчали.

Екипът ни редактира всякакъв вид текст, включително ръкописи на книги, вестници и списания, рекламни брошури, реферати, дипломни работи, дисертации, уеб сайтове.

Агенция преводи Стеди Варна

В работата си нашите квалифицирани редактори ползват както традиционните методи за редактиране на текст, така и достиженията на най-новите технологични инструменти. При редактиране на тясно специализирани текстове и научни трудове използваме и специалисти в съответната област, например: право, медицина, философия, механика и т.н.

По време на целия процес поддържаме активна обратна връзка и оживена комуникация с клиента, за да постигнем перфектния краен резултат и възможно най-качествения краен продукт от съвместната си работа по дадения текст.

Агенция за преводи “Стеди” – Варна гарантира пълна конфиденциалност, дискретност, внимание към детайла и висок професионализъм в работата си по вашите текстове. Ние спазваме сроковете си винаги, колкото и спешни да са поръчките. Винаги държим и на коректността, спазването на стандартите и нормите, както и всяко изискване и желание на нашите клиенти.

Терминологичен речник

При предоставен от клиента терминологичен речник, нашите редактори задължително вземат предвид и него в работата си.

Екипът ни е чудесно сработен с годините, изключително опитен и компетентен, перфектно обучен и много ерудиран. За него няма невъзможни задачи, забранени теми или прекалено кратки срокове. Целта на екипа ни е да предостави на клиента максимално качествена и експресна услуга по редактирането на текст, като в същото време цените ни са сред най-атрактивните за бранша в цялата страна.

За да постигне един текст максималните стандарти в съответната област, той задължително трябва да бъде подложен на прецизен превод, качествено коригиране и задълбочена редакция. Всичко това ще намерите тук, в Агенция за преводи “Стеди” – Варна!