Обадете се сега: +359 888 88 24 98

Офис обслужване от Стеди Варна

Агенция “Стеди Преводи” – Варна вече повече от 20 години предлага на своите многобройни лоялни клиенти в цялата страна комплексни професионални услуги в областта на преводите, легализацията, редактирането, консултациите.

В процеса на работа към основната си дейност ние предоставяме и допълнителни услуги като копиране, сканиране, подвързване, оформление на текст.

Обадете се на +359 888 88 24 98

Офис обслужване Варна

Цялостно офис обслужване

Цялостното офис обслужване, предлагано от нашия екип e една от често търсените нaши дейности, както от бизнеса, така и от частни лица.
За качеството на услугата гаранция са опитът и квалификацията на нашия екип, а също и модерната и надеждна техника, с която боравим. В същото време цените ни са приемливи и изгодни на пазара в страната и са съобразени с бюджета на всеки наш клиент.

Копиране на документи Варна

Копиране

Предлагаме на клиентите копирни услуги с модерна копирна техника, в областта на черно-бялото монохромно копиране до формат А4. Можем да копираме буквално всичко, независимо от обема на текста, от неговия формат и от насочеността му.

Копирна машина Варна

Принтиране

Екипът ни работи с висококачествени и високоскоростни лазерни принтери, за да задоволи нуждите на своите клиенти. Ние предоставяме услуги по черно-бяло монохромно принтиране формат до А4 с високо качество на услугата.

Сканиране

hdr

Една от най-популярните ни услуги в последните години е сканирането и цифровизацията на текст и изображения от хартиен носител, който е крехък и нетраен за дългосрочното му съхранение.

На много хора ежедневно им се налага да изпращат по електронен път или да споделят снимки, текстове и документи. Едни от най-често поръчваните за сканиране артикули са важни документи, различни молби, сертификати, удостоверения, дипломи, медицински изследвания, медицински свидетелства, данъчни декларации, фактури, споразумения, договори, различни технически чертежи, скици, схеми и графики.

Нашите висококачествени и високоскоростни лазерни скенери са професионални и имат висока резолюция за снимки и текстове и работят с .pdf формат.

Подвързване

Предлагаме подвързване с пластмасови спирали подвързване с твърда корица, подвързване с телбод.

Клиентите ни търсят за подвързване по различни проекти, сред които инструкции, ръководства, сборници, алманаси, наръчници, каталози, рекламни брошури и т.н.

Оформление на текст

Оформление на текст

При нас ще получите съдействие за професионално оформление на текстове форматиране и текстообработка. В работата си екипът ни използва последно поколение софтуерни инструменти и програми.

Ние предлагаме услугата по оформлението на текст за художествени и публицистични текстове, лични документи, специализирани документи, медицински документи, съдебни документи, банкови документи, фирмени документи, счетоводни документи и т.н.

Може да се обърнете към екипа ни и за оформлението на текста на дипломи, документи, справки, сертификати, свидетелства, актове, удостоверения, епикризи, устави, протоколи, нотариални актове, сертификати, пълномощни, курсови и дипломни работи, CV, мотивационни писма и т.н.