Обадете се сега: +359 888 88 24 98

Над 20 години опит в преводите

Агенция за преводи “Стеди Преводи” – Варна има вече над 20 години опит в областта на бързите и качествени писмени преводи.

Обадете се на +359 888 88 24 98

Над 30 чужди езика

Ние превеждаме от и на над 30 чужди езика, включително всеки официален език, използван в държавите – членки на Европейския съюз.

Приемаме експресни, бързи и обикновени поръчки, като при всеки ангажимент поемаме пълни гаранции за бързината и качеството на превода.

Медицински, правни, икономически, технически или рекламни текстове

Екипът ни от сертифицирани преводачи има дългогодишен опит и изключително висок ценз. Ние превеждаме документи, рекламни текстове, менюта, брошури, статии, ръкописи, етикети, изображения, интернет страници, научни трудове, инструкции, техническа документация със схеми и чертежи, фирмена документация, фирмена и вътрешно-фирмена кореспонденция, дружествени документи, бизнес кореспонденция.

Специалистите ни свободно боравят и с медицински, правни, икономически, технически или рекламни текстове.

Интернет страници и рекламно съдържание

При нас можете да заявите качествен превод на интернет страници и рекламно съдържание, на текстове на военни и военноморски теми, химико-биологични теми, теми от областта на Информационните технологии (IT), електрониката и телекомуникациите, философията и архитектурата.

Висококвалифицираните ни преводачи предлагат още субтитриране на филми, превод на лична и фирмена документация (кореспонденция), локализация на стоки и услуги, превод на специализирани финансови и счетоводни документи, устави, заповеди, регламенти, правилници, наредби, указания, фактури, както и на юридически книжа и документи.

В областта на художествените преводи, нашите преводачи свободно и коректно превеждат стихове, проза, публицистика, есета, статии, коментари, резюмета, анализи, репортажи, интервюта, критика. Екипът ни е специализиран и в писмените преводи на съдържание на уеб сайтове, системни текстове на компютърни програми и приложения.

Един или повече преводачи

При превода може да бъде ангажиран един или повече преводачи в зависимост от обема, сроковете и спецификата на поръчката. По текста работят още коректор, редактор, а при нужда се извършва и проверка от втори преводач на вече преведения текст.

През годините наши клиенти са били редица водещи фирми от Варна, страната и чужбина.
Реномето на фирмата е свързано с коректността, дискретността и професионализма на нашите служители. Всяка нова поръчка се обработва строго индивидуално и по време на целия контракт поддържаме оживена комуникация и активна обратна връзка с клиента.

Винаги в срок и с най-добри цени

Писмени преводи от Стеди Варна

Ние работим винаги в срок и с високо качество на услугата, а цените ни са едни от най-добрите за бранша в страната.
Нашата фирмена политика ни задължава да се съобразяваме изцяло с нуждите и изискванията на всеки клиент.

През годините сме си изградили репутация, привлякла към професионалните ни преводачески услуги множество лоялни частни и корпоративни клиенти от Варна, страната и чужбина.

Лингвист или преводач

В зависимост от спецификата на документа, преводът може да бъде възложен на лингвист с обща насоченост или на преводач, специалист в определена област, с опит в работата с различни текстове и документи.

Нашите преводи имат високи гаранции за точност и прецизност, а преводачите ни са специално обучени, така че да гарантираме неразпространението на поверителната информация на клиентите.

До секундата

Бързи писмени преводи

Агенция за преводи “Стеди Преводи” – Варна предоставя и редица допълнителни съпътстващи услуги и консултации за своите клиенти и партньори, както и гъвкави решения, включително и по отношение на техническите изисквания и специфики.

Спокойно можем да заявим, че няма текст, който нашите сертифицирани специалисти в областта на преводаческите услуги, да не могат да преведат перфектно, няма спешна експресна поръчка, която да не изпълним своевременно, нито срок, който да не спазим до секундата!