Обадете се сега: +359 888 88 24 98

Устни преводи от Стеди

Агенция за преводи „СТЕДИ“ – Варна от години е сред водещите имена в бранша и се е доказала при хиляди перфектно изпълнени ангажименти, благодарение на което спокойно можем да се похвалим с множество лоялни и доволни частни и корпоративни клиенти.

Обадете се на +359 888 88 24 98

Нотариални сделки, бизнес срещи, конференции

Ние осигуряваме преводачи за нотариални сделки, бизнес срещи, конференции (консекутивни и симултанни преводи), по телефона, за тристранна (конферентна) връзка, придружаване, асистиране и представляване пред държавни инстанции и частни фирми.
Нашият екип има над 25 години опит в областта на преводите.

Високо квалифицирани преводачи

Ние можем да ви осигурим сертифицирани и високо квалифицирани преводачи на всеки желан от вас език. Превеждаме на повече от 30 езика, включително и на всички официални езици на страните – членки на Европейския съюз.

Екипът ни предлага качествена и лицензирана експресна услуга, от която през годините са се възползвали множество частни и корпоративни клиенти, сред които знакови имена от средите на бизнеса, политиката и администрацията.

Приемаме експресни, бързи и обикновени поръчки, като при всеки ангажимент поемаме пълни гаранции за бързината и качеството на превода.

Нашата преводаческа формула

Нашата формула е да предоставим на клиента висококачествена услуга на конкурентни цени. Можем да си позволим това благодарение на нашия квалифициран и доказал се през годините екип от утвърдени специалисти с перфектно обучение и богат опит зад гърба си.

Нашите лицензирани преводачи са коректни, дискретни, с бързи реакции и богата езикова култура, което им позволява да реагират при всяка ситуация в устния превод, включително във всяка една експертна област, в която се нуждаете от квалифицирана помощ.

Ние предоставяме качествен устен превод за всяка работна или битова ситуация. Преводачите ни са търсени при изповядването на сделки, при водене на преговори, за дублирането на медийни външни продукции, при неофициални срещи, за придружаването и асистирането на чуждестранни гости и бизнес партньори при пътуване, на служебна бизнес среща, при настаняването в хотел, при посещението на различни прояви или туристически обекти в страната ни.

Симултанен превод

Предлагаме висококачествени устни преводи от преводаческа кабина в момента на говорене, като услугата се извършва екипно от двама преводачи, слушащи речта през слушалка и превеждащи едновременно с говоренето по микрофоните.

Този тип устен превод е широко търсен от корпоративните ни клиенти при бизнес срещи, международни конгресни прояви, семинари, обучителни сесии, учебни срещи и пътувания, кръгли маси, различни по вид преговори и сделки, презентации, пресконференции, радио и телевизионни предавания и т.н.

Консекутивен превод

При тази специфична преводаческа услуга, нашите лицензирани преводачи осъществяват превод с изчакване (пауза) от страна на говорещия, за да бъде преводът максимално точен, ефективен и ясен. Според спецификата на съответния ангажимент преводът се осъществява от един, двама или повече преводачи, които се редуват.

Консекутивният превод е предпочитан от клиентите при водене на делови и други преговори, научни конференции, различни семинари, радио и телевизионни предавания, коктейли, бизнес обеди, обучителни панели, пресконференции, кръгли маси.

Писмени преводи от Стеди Варна

„СТЕДИ Преводи“ – Варна в партньорство с „КОНГРЕС-С“ – София предоставя на своите частни и корпоративни клиенти и цялото необходимо озвучително оборудване при провеждане на конференции, конгреси и други събития.

Ние можем да подсигурим за вашето събитие не само професионални сертифицирани преводачи на всеки език, който желаете, но и качествени преводачески кабини, озвучителна, презентационна техника и проектори, които са на световно ниво и подсигуряват безпроблемното и качествено осъществяване на събитието.